Cool tone Makeup Geek eyeshadow haul!!

PSX_20150313_173220Jeg har et favoritmærke, når det kommer til øjenskygger – det hedder Makeup Geek. Det er Marlena fra Makeup Geek fra Youtube, som står bag mærket. Indtil videre har hun selv udviklet øjenskygger, foiled øjenskygger – altså med ekstra meget shine, blushes, gel liners, pigments og makeup børster.

Update januar 2016: Nu kan du købe Makeup Geek på http://www.Beautybay.com så du slipper for den dyre told. Det er årets nyhed!! 🙂

Jeg har indtil videre købt øjenskygger og blushes. De er ikke mindre end fantastiske! Det er M.A.C-kvalitet, eller faktisk bedre end M.A.C for mindre kroner. De sælges endnu ikke i Danmark og jeg er derfor nødt til at købe dem på nettet og få dem sendt fra USA –  det tager Postdanmark sig betalt for. Told og moms skal der betales, hvilket gør, at det alligevel bliver mere “pricey” end hvad det reelt koster at købe hendes produkter.

Øjenskyggerne koster 5.99 dollars pr. stk., hvilket er virkelig billigt og blushe’ene koster 9.99. Der er ekstremt meget value for money, selv med moms og told betalt til den danske stat, synes jeg.

Pigmenteringen i øjenskyggerne og blushe’ene er af en kvalitet ikke set hos andre mærker, efter min mening. Jeg har lige bestilt en ny omgang med cool toned skygger – og en enkelt varm. Hvis jeg kunne, ville jeg bestille hver og en farve!

Jeg glæder mig til at lege med farverne og kreere nye, flotte looks.

Klik her for at se, hvordan jeg har brugt MakeupGeek i et makeup look.

Fåes hos http://www.Makeupgeek.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.