Makeup collection! En del af den…. ;)

IMG_20150122_184545En del af min makeup collection! Det hænder, at jeg køber nyt makeup – og det er altid en god dag, når det kommer! Det her kom fra www.makeup-online.dk – den bedste danske online makeup forretning efter min mening. De har både små og større mærker og får hele tiden nye produkter og mærker. Har for nylig fået mærket TheBalm, som har gode øjenskyggepaletter og en helt særlig highlighter, The Mary Louminizer.

20141217_181627Her har jeg fået en pakke fra http://www.asos.com, som har et rigtig godt mærke, som man engang kunne købe i Matas, Bourjois. Bourjois bliver udviklet i samme hus som Chanel og har en rigtig høj kvalitet for få penge. Jeg bruger især øjenskygger, blushes og foundations fra dette mærke.

Dette fine  makeup-display fik jeg fingre i i efterårsferien sidste år i en lækker IMG_20141017_131023butik i Gilleje. Jeg har kun set dem fra det dyre mærke Nomess, hvor de koster omkring 400-500 kr., men her er det fra en dansk producent Speedtsberg og prisen var vist 129 kr!. Jeg skyndte mig at tage den hjem og sætte mit makeup i, så det får den opmærksomhed det fortjener – og samtidig er det lige til at gå til om morgenen.

Her er det en anden forsendelse fra http://www.Makeup-online.dk. Her købte jeg deres IMG_20140910_162243lækre Sleek-øjenskyggepaletter i “Storm” og “Au naturel”. Jeg købte også en masse Sigmapensler – penslen over dem alle (næsten). Deres E40 blending brush er en efterhånden ikonisk pensel i forhold til at få blendet sin øjenskygge ud, så man ikke har hårde kanter. For lige at adressere det med det samme, for flere af mine veninder har undret sig over, hvad det lyserøde i midten er; det er en wannabe BeautyBlender, altså en slags makeupsvamp, som man bruger til at påføre sin foundation og concealer ;).

Hilsen

Ditte

English recap:

Part of my makeup collection! Occasionally, I buy new makeup – and it’s always a good day when it arrives! Picture no. 1 is from the Internet store http://www.makeup-online.dk – the best Danish online makeup business in my opinion. They have both small and major brands and keep getting new products and brands.

Second picture is my “haul” from http://www.asos.com which stocks the drugstore brand, Bourjois. Bourjois being developed in the same house as Chanel has a really high quality for little money. I especially use their eye shadows, blushes and foundations.

Third picture is my makeup stand which I got in a small shop in the country side of Denmark. They are usually expensive in Denmark but this one was only around 20 dollars. I immediately put my makeup in it to give the makeup the attention that it deserves.

Last picture is another shipment from http://www.Makeup-online.dk. I bought two Sleek eyeshadow palettes in “Storm” and “Au naturel”. I also bought a lot Sigma Brushes. Their E40 blending brush is almost an iconic brush in relation to getting blended his shadow, so you do not have hard edges. Just to address it immediately because several of my friends have been wondering what the pink thing in the middle of the picture; it is a wannabe Beauty Blender, a kind of makeup sponge, which is used to blend foundation and concealer;).

Greetings

Ditte

Author: Dittes makeup

Jeg har lagt makeup på mig selv og veninder i hele min ungdom. Jeg har mit eget touch og finder gerne mærker, som jeg skal lede længe for at finde. Jeg elsker at lege med makeup og se, hvordan det bare GØR noget ved ansigtet. Der er flere dage om ugen, hvor jeg ikke går med makeup - flest dage, hvor jeg er hjemme ;). Når jeg er ude kan jeg ikke lade være at lægge en fin makeup. Any excuse til at eksperimentere med et nyt look!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s