2015 spring/summer makeup trends

Der er gode nyheder for de af os, der godt kan lide et “statement eye” – altså et øje med masser af klare farver (tænk azurblå), glitter og “katteøjne” med en ekstrem Statement eyes_ss2015vinge med eyeliner på øjnene.

Det er i hvert fald en af tendenserne, en anden er “the red lip” – fra koralrød over Red lip ss2015årets farve “Marsala” til højrød. Hertil nedtonede øjne for ikke at overmande ansigtet.

Så er der “the bronzed look”. For dem, som læste min blog post omkring contourspring-summer-2015-7-beauty-trends-you-need-to-know-bronzer og highlight kan glæde sig over, at disse færdigheder kommer i centrum i denne sæson. Det gælder om at få farve og kontourer ind i sit ansigt!

For de af jer, der ikke er til så meget makeup er der også gode nyheder – det naturlige look er også in i denne sæson. Gå efter at fremhæve blot et element i dit ansigt fx lidt mascara eller lidt til kindbenene og gå overordnet efter en naturlig glød.

Hilsen

Ditte

English recap:

There is good news for those of us who like a “statement eye” – that is, an eye with lots of bright colors (think blue), glitter and a cat eye with a winged look. This statement eye is definitely a trend that I’m gonna be rocking this season!

Another trend is “the red lip” – from coral red to the pantone color of the year: Marsala to crimson. Add to that dimmed eyes to overpower the face.

Then there is “the bronzed look”. For those of you who read my blog post about contour and highlight can be happy about that these skills take center stage this season. The idea is to get color and contours into the face!

For those of you who like a “no makeup look” there is good news – the natural look is in this season. Aim to highlight just one element of your face, for example, a little mascara or a little bronzer to the cheekbones and opt for a natural glow.

Greetings

Ditte

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.