Plantetrends til boligen spring/summer 2015

Hanging plant bloomingville 2015Dette indlæg omhandler ikke makeup, men et andet emne, som er mit hjerte nært, nemlig boligtrends og interiør. Dette indlæg handler om inspiration til en af tidens store trends, som er at få planter ind i hjemmet. Firmaer som Ferm Living, Bloomingville, Madam Stoltz’s forår/sommer kataloger 2015 flød allesammen over med måder, hvorpå man kan få planter ind i sit hjem. Men også med plakatkunst kan man få trenden ind i hjemmet. Først lidt om plakatkunst:

Den spanske, Londonbaserede arkitekt og designer, Vontrueba, har lavet plakater som rammer flere af tidens boligtendenser; “metallic”, “grønne planter”, “tropical” og marmor. Hans plakater kan købes på dette link: http://vontrueba.tictail.com/ og koster omkring 30 Euro plus porto. Jeg har lyst til at købe dem allesammen!

Planter-Vontrueba_201591174-1edd010baf3d408d8e6b7f1034b4f81e             Vontrueba_pineapples

Klik her for at læse om 2016’s spring/summer plantetrends til boligen!

Plantetrends:

Nedenfor vises billeder på forskellige måder at få plantetrenden ind i huset på; både, hvis det skal være enkelte planter, eller hvis du vil have en masse planter på et sted.

planteopsatsPlanteopsats fra Ferm Living, heri fine potter i guld/messing el. bronze for at ramme metal trenden. Køb den her . Den lille koster 199 kr. Dette er efter min mening en meget stilet måde at få planter ind i hjemmet på.  Man kan vælge kaktus, palmer eller andre sukkulentplanter.

images

Det er også i tidens trend at lave enten en hel plantevæg eller en opsats af a la denne:

Hanging plant brassEn anden tendens er hængende planter, hvilket mange af de store firmaer også har produkter indenfor: Her er det Bloomingville s/s 2015.

Endelig kan man købe store potter i siv, som også er i tidens trend og sætte dem sammen for et flot udtryk. Dette er også fra Bloomingville og har et flot, roligt Planter bloomingvilleudtryk. Jeg vil ønske jer held og lykke i jagten på at få planter ind i hjemmet!                                                                                                                                                                                                                                                                           Husk også at læse plantetrends for 2016 i mit indlæg her ! 

 

Hilsen

Ditte

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.