Om At Blive Ældre og Daniel Sandler makeup fra Beautyandtheboutique.com

cropped-psx_20150312_125611.jpgJeg kan godt lide at prøve mærker, som ikke er så kendte i Danmark. Danmark er bare et lilleput-land, når det gælder makeup. Det er helt sikkert blevet bedre med ankomsten af Sephora og man kan da også få nogle af high-end mærkerne i Magasin. Men der er stadig mærker, som man skal lede efter på internettet.

Min lyst til at prøve nye mærker er kommet fra mine mange timers you-tube-kigning. Her lader jeg mig inspirere af makeup-artister og andre, der har en you-tube kanal der handler om makeup og beauty.

Der er mange amerikanske you-tubere, og de bruger ofte mærker, som skal købes i USA eller på amerikanske hjemmesider. Det kan godt blive dyrt, så man skal altså være helt sikker, når man køber det.

Derfor glædede det mig, da jeg fandt en britisk you-tuber, som udover hendes makeup-kanal på You-tube også har en butik på nettet. Hun hedder Katie og har kanalen Beautyandtheboutique, hvilket hendes hjemmeside også hedder – http://www.beautyandtheboutique.com. Hun er selv i trediverne og møder derfor nogle af de samme udfordringer som jeg. Generelt ændrer ønskerne til, hvad makeup kan, når man bliver lidt ældre. Man mister noget af elasticiteten i huden og ja, der er jo lidt flere – host – linier i huden.

IMG_20150214_122143Den makeup, som Katie bruger og sælger er gode til alle aldre, men kan også bruges til os i trediverne. Der er fokus på, at makeuppen skal være naturlig og kunne modvirke, at man kan se de fine linjer i huden. Den olie jeg købte fra hendes netbutik, som jeg har omtalt i mit indlæg omkring Vinterhud, er også god til at “dabbe” under øjnene ovenpå sin concealer, når den sætter sig i linierne under øjet. Der er nogle særlige ingredienser i olien, der gør, at den udvisker linierne fra concealeren. Man kan læse om det på hendes hjemmeside, hvor man får en forklaring om, hvad olien gør. Jeg har prøvet det og det virker!

Samtidig med, at jeg købte olien fra hendes netbutik, købte jeg også en Daniel Sandler Illuminating Radiant Face Powder og en Daniel Sandler Water Color Blush. På hendes 20150224_140307hjemmeside viser hun billeder af, hvordan man bruger de produkter, som hun sælger. Dette inspirerede mig til at lave et look, hvor jeg primært brugte de to ting, som jeg havde købt. Det Face Powder er ligesom at lægge en sky af highlight i sit ansigt og man ser fantastisk ud!

Her følger et billede af, hvordan resultatet blev:

Selvom mit kamera ikke helt yder makeup’en retfærdighed, er jeg meget tilfreds at med resultatet!

Links:

http://www.beautyandtheboutique.com

English recap:

I like to try brands that are not yet well known in Denmark. My inspiration probably comes from hours and hours of watching you-tube videos with makeup artists showing their skills and doing tutorials. There are many American women doing tutorials and it is interesting to see which brands and products they use. Some of the brands they use are hard to come by in Denmark.  

When I stumbled upon the British based makeup artist and stylist Katie, I was excited. Katie is in my age group and talks about some of the issues we face, as we get older. The skin loses some elasticity and we start getting those fine lines. In addition, she has a vibrant character and makes beautiful looks in her videos. She has a shop, where she sells her top picks of makeup products and brands, www.beautyandtheboutique.com. I bought some products from her website; the jojoba-oil, which is good to dab under the eyes as it has properties that helps to take away the fine creases in the concealer under the eyes as the day progresses. I also bought a Daniel Sandler Illuminating Face Powder and a watercolor blush in “Cherup.”

I love this face powder as it brightens up the whole face. It has multiple uses and I was inspired to make a look out of the two products: the watercolor blush and the Illuminating Face powder. Even though my camera did not do the glow of the powder justice, I really love the result!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.