Sådan kender du forskel på BB og CC Creams

CC creamDet kan være svært at følge med i skønhedsindustriens nyeste påfund, derfor vil jeg i dette indlæg hjælpe dig med at kende forskel på bb og cc creme.

Vi fik for nogle år siden mulighed for at købe bb creme og nogle år senere kom cc cremerne, men hvad er forskellen?

BB Cremer: BB er en forkortelse for Beauty Balm og det er en creme, hvor der er fokus på hudpleje. Det er en alt-i-en serum; fugtighedscreme, solfaktor og foundation. En BB creme kan være et godt alternativ i en travl hverdag, hvor man ikke har lyst til først at smøre sin fugtighedscreme, derefter primer, solbeskyttelse og foundation på. Det stiller store krav til at kunne finde en creme, der passer perfekt til ens hudtype, idet den kombinerer så mange elementer, som man ellers vil finde frem til selv på baggrund af ens hudtype, hudtone, behov for solfaktor osv.


CC Cremer: I skønhedsindustrien vil det ofte være sådan, at når markedet bliver mættet med produkter, vil firmaerne begynde at udvikle produkter der kan liiiidt mere end de gamle. Firmaerne begyndte derfor at lancere CC cremerne. CC er en forkortelse for for “color correcting”, altså farvekorrektion. CC cremer indeholder alle fordelene ved BB cremer, plus farve korrektion som C-vitamin, der kan lysne mørke pletter og forbedre den overordnede hudfarve. Nogle har endda forskellige farvede undertoner for at hjælpe med at modvirke rødme i huden. Disse cremer har ofte mere dækning i produktet, så de er gode til folk med mørke pletter, akne eller andre ujævnheder. Som ved BB Cremer vil det være sådan, at man skal være klar over, hvilken hud man har i forhold til, hvad cremen indeholder. Hvis du ikke har skyggen af rødme i huden, er det ikke nødvendigt med en farvekorrektion, ingen mørke pletter, ikke behov for C-vitamin osv.

I sommer brugte jeg selv en bb creme med en særlig teknologi, der modvirkede rødme. Det fungerede godt, fordi jeg har ret røde undertoner i min hud, særligt om sommeren.

Se hvordan jeg bruger CC-creams her

Jeg håber, at det kunne hjælpe dig med at kende forskel på de to?

Hilsen

Ditte

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.