Sådan bruger du en Beauty Blender

Jeg er selv blevet ret glad for at bruge en beauty blender til at påføre foundation. Det er dog vigtigt, at man bruger sin beauty blender på den rigtige måde, så kan man faktisk bruge sin beauty blender til meget mere end at påføre sin foundation; den kan bruges til at påføre sin creme blush, highlighter og setting pudder. En beauty blender giver et rigtig flot resultat, som hvis brugt rigtigt, er meget naturligt, fordi svampen opsuger en del af makeuppen, så den 2265607ikke ligger i kager henover dit ansigt. En flawless finish! Beauty Blender er et særligt mærke, men der er efterhånden en del makeupsvampe i handlen, jeg selv bruger “Real Techniques Miracle Complexion Sponge” og den er god. kan købes her: http://www.makeup-online.dk

Sådan benyttes makeupsvampen:

Man starter med at gøre sin beauty blender våd – den skal ind under vandet i vandhanen, det er rarest med lunt vand, synes jeg, men det er ikke et must. Så skal du, mens svampen er under vandet, kramme den sammen gerne mindst ti gange, mens den suger vandet ind i svampen. Når dette er gjort ca. 10 gange er svampen ved at være klar til brug. Tag svampen væk fra vandhanen og kram den relativt hårdt, så den ikke er våd, men fugtig.

beauty-blender-singleMan kan enten bruge sine fingre, en pensel eller svampen til at påføre sin foundation. Når der er foundation på huden starter du med at duppe svampen mod huden, indtil foundationen er fordelt rundt i ansigtet. Man skal blive ved indtil man har et resultat som ser naturligt ud. Det er vigtigt at duppe og ikke at trække for meget i foundationen hen over huden, fordi ellers vil resultatet ikke blive så flot. Du kan derefter bruge samme teknik til at påføre concealer. Dette vil også give et rigtig flot og naturligt resultat, som tager noget af produktet fra ansigtet, som man ser naturlig ud.

 

Andre måder at benytte makeupsvampen:

Herefter er det faktisk kun fantasien, der sætter grænsen for, hvad du ellers kan bruge svampen til. Hvis du er til creme produkter, altså creme highlighter, creme blush, creme contour, så kan svampen bruges til at blende disse produkter, så man bliver fri for heftige “kanter” og makeuppen ser naturlig ud.

Beauty Blender kanbl.a. købes hos http://www.Matas.dk

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.