Derfor skal du bruge mandelolie som ansigtspleje

mandler-er-sundeDer er mange fordele ved at bruge mandelolie som ansigtsplejeprodukt. De store fordele er de naturlige forekomster af vitaminerne A, E og D. Det vil sige, at man ikke skal være nervøs for noget af det “kemi” som andet hudpleje kan være tilsat. Det er derfor jeg selv godt kan lide at bruge både kokosolie og mandelolie som hudpleje, både i ansigtet og på kroppen. Jeg har samlet nogle af de fordele, som mandelolien har i dette indlæg:

Som anti-age hudpleje:

Idet mandelolie indeholder vitamin E virker det som et anti-aging produkt. Vitamin E er en stærk antioxidant som muligvis er god for at bevare en ungt udseende hud, da den mindsker cellernes forældelsesproces på grund af iltning. (kilde: http://www.netdoktor.dk)

Som babypleje:

Mandelolie kan også bruges til babyer, da den skulle være utrolig mild. Man kan smøre sin baby ind i olien efter badet, da olien er let optagelig på huden. Hvis olien bliver varmet lidt op (uden at brænde, selvfølgelig!) trænger den endda endnu lettere ind.

Til at rense huden:

Mandelolie har en let konsistens, som nemt kan trænge ind i huden, hvilket gør at den kan blødgøre og fastgøre det snavs som kan sætte sig i porerne i huden i ansigtet. Dette forebygger hudorme og akne og netop fordi mandelolien indeholder vitamin A vil den kunne afhjælpe akneangreb.

Til at afhælpe udslæt:

Mandelolie indeholder også zinc, som kan bruges til at afhjælpe eksem og udslæt. Derfor kan olien bruges af både voksne og babyer til dette formål; til baby kan olien bruges til ble-området, hvis baby har rød numse.

Under graviditet – og før og efter!

sardmandelolieJeg har selv benyttet olien flittigt i min graviditet, både i ansigtet og som “bodylotion”. Så behøver man nemlig ikke at bekymre sig om den hudpleje man bruger indeholder skadelige stoffer. Men skadelige stoffer er naturligvis lige så skadelige både før og efter en graviditet, hvorfor jeg godt kan lide at benytte mig af “naturlige” produkter. Jeg benytter selv mandelolie fra mærket Sard, som bl.a. kan købes i Magasin og på Magasin.dk.

Jeg bruger den her i vinterkulden, min hud er MEGET tør, så jeg kan tåle store mængder af olien uden at komme til at se “fedtet” ud. Det er en god idé at bruge olien før ansigtscremen, særligt på kinderne i dette stride vintervejr for at beskytte huden.

Ditte

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.