Plantetrends til boligen spring/summer 2016

Så er det ved at være den tid igen, hvor bolig- og indretningsfirmaerne udsender deres forår- og sommerkataloger, som giver en retning for hvilke trends vi kommer til at se i denne sæson.

Den tropiske trend:

palms_iboligen.dkDet er tydeligt, at hele trenden omkring at bringe det grønne og planter ind i sit hjem lever videre fra sidste år. Hvor kaktussen var i højsædet i forrige sæsoner, er det tydeligt, at trenden omkring det tropiske med palmer på alt fra pudebetræk, badeforhæng og plakater fortsætter og udbygges.

 

 

Sukkulenter i klynger:

Derudover fortsætter trenden med sukkulenter, altså de planter som sukkulenter i lysestagermodstår nærmest enhver behandling undtagen overvanding! Det nye med sukkulenter er at plante dem ud i mindre krukker eller som her  i Bloomingville’s S/S 2016 katalog og sætte dem sammen i små klynger. Jeg har selv købt sukkulenter i IKEA og de holder flot og nogle af dem giver endda nye planter, som jeg kan bruge til udplantning.

 

ferm_living_plantekasse_image_plant_box_sortJeg har en forkærlighed for Bloomingville som det farverige og den lidt mere maksimalistiske indretning og Ferm Living som det mere stramme og klassiske indenfor indretning. Ferm Living har en planteopsats – godt nok fra sidste efterår, men som vil pynte i ethvert hjem!

 

Monstera prints i H&M Home:

Hvis man ser H&M’s Home’s forårskatalog sender de masser af dette ud h&m monstera pudebetrækog man kan simpelthen gå amok i palmer og planter på alting! Det gode ved H&M er, at det er en temmelig budgetvenlig måde at få palmer og planter ind i sit hjem på, da priserne for pudebetræk fx starter ved 69.95,-. Se H&M her http://www.hm.com

 

Hanging plants:

Hanging plant

En anden trend, der fortsætter er potteplanter, der hænger fra loftet – også en flot måde at få planter ind i sit hjem på en anderledes måde. Her fra Bloomingville. Hvis de hænger i klynger vil det give et flot indtryk i hjemmet.

 

 

Plakater:

Der er også mange flotte plakater at få i denne sæson – man kan være palm_wonderhagenheldig at få nogle på udsalg her i januar, netop fordi trenden med palmer og planter på plakater er en fortsættelse af trenden fra de forrige sæsoner. Her er det fra Wonderhagen.dk

 

 

Enkelte grene:

enkelt blad

En sidste trend, som også er en nem måde at få lidt grønt ind i hjemmet med minimal indsats er at købe en enkelt gren af planten Monstera, som også ses på alverdens tryk rundt omkring – og som også er “overlevet” fra de sidste sæsoner. Her igen fra Bloomingvilles S/S katalog – dog med et palmeblad.

 

 

Lyserød:

Som det ses på billedet ovenfor er der en lille lyserød reference – lyserød bloomingville_lyserødbliver også en farve, der vinder frem i denne sæson – på sofaer, puder, prints og som her igen i Bloomingvilles katalog, hvor det kombineres med den tropiske trend.

 

 

Rigtig godt forår og god sommer!

One thought on “Plantetrends til boligen spring/summer 2016

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.