Get that J-lo glow med highlighter.

UK200010532_BECCA
Becca highlighter i “Moonstone”

Okay, så vi skal måske ikke “glow’e” som J-lo, men hvem kunne ikke tænke sig lidt glød i denne mørke vintertid? 2015 var året for highlighting, strobing, contouring osv. Vi skulle nærmest ligne en diskokugle i ansigtet :).

Lidt glød kan være flot, men det er nok mest kendisser som Kardashian-søstrene, som har gjort highlighting/strobing til “the thing”. Gløden frembringes ved brug af highlighting pudder, flydende highlightere eller highlightere i stick-form.

Highlightere er designet til at tilbagekaste det lys, som skinner på det. Derfor skal man ramme de “højeste” punkter på sit ansigt.

Disse er;

 • øverst på kindbenene
 • under brynet
 • over brynet
 • næsetippen
 • næseryggen
 • toppen af overlæben
 • det inderste af øjenkrogen

Et eksempel:

IMG_20150225_113804

 

Som man kan se har jeg på dette billede brugt et produkt fra Daniel Sandler, som kan købes på http://www.beautyandtheboutique.com. Det er et godt produkt, fordi det kan flere ting på én gang; der er en næsten hvid highlighter, en beige, en lyserød og en bronzefarvet. På den måde rammer den bredt på de mange forskellige hudtoner, som vi kvinder har. Jeg selv er meget lys i huden, hvorfor jeg bruger næsten hvide highlightere, ellers kan man ikke se dem på min hud. Som med foundation, blush og contour puddere skal man være bevidst om sin undertone i huden, kold/varm og sin hudtone som går fra lys over medium til mørkere.

Langt de fleste ligger indenfor et medium spektrum og vil have gavn af en highlighter til den beige/sandfarvede side med en gullig undertone, så det ikke bliver for lyst og koldt i ansigtet. Det vil gøre resultatet for livløst.

Hvis man blot er ude efter lidt ekstra glød, kan man, som vi gjorde i “gamle” dage, påføre lidt glød øverst på kindbenene. Denne trend er jeg sikker på vender tilbage igen, når vi allesammen er trætte af at ligne diskokugler :).

English:

Okay, so we should perhaps not “glow” as JLo, but who wouldn´t like a little glow in the winter months? 2015 was the year of highlighting, strobing, contouring and so on. We were almost like a disco ball in the face :).
A little glow can be beautiful, but it is probably mostly celebrities like the Kardashian sisters who have made highlighting / strobing “the thing”. The glow is produced by use of highlighting powder, liquid highlighter, or highlighters in stick form.

High Lighters are designed to reflect back the light that shines on it. Therefore, you must hit the “highest” points on the face. These are;

 • tops of the cheekbones
 • under the arch of the brow
 • over the browbone
 • tip of the nose
 • down the nose
 • the top of the upper lip
 • inner corners of the eyes

 

An example:

IMG_20150225_113804
In the photo I used a product from Daniel Sandler, which can be purchased at http://www.beautyandtheboutique.com. It is a nice product because it can be several things at once; there is an almost white highlighter, one beige, pink and bronze. In this way, hitting a wide range of different skin tones. As I have a fair complexion, I use the whitest highlighter possible.

As with foundation, blush and contour powders you must be aware of your skins undertone, cold / hot and your skin tone, ranging from light, medium to darker. Most people are within a medium range of skintone and would benefit from a beige highlighter with a yellowish undertone, so it is not too bright and cold in the face. 

2 thoughts on “Get that J-lo glow med highlighter.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.