Urban Decay Naked 2 Basics

image

Jeg har erhvervet mig Urban Decay Naked 2 Basics for at prøve et af deres produkter. Mærket er blevet hypet dels på baggrund af makeup guruerne på YouTube og der er ikke én af dem, der ikke har alle de originale paletter.

Det er først for nylig, at man kunne købe mærket i Danmark, ellers har man måttet på de internationale hjemmesider.

Nu kan man teste og mærke produkterne inden man køber dem. Jeg har så gjort det, at jeg har købt en basics palette, som er mindre og billigere, for at finde ud af, om det er noget jeg vil investere i. Der er seks matte farver. Matte farver er ret essentielle at have til hverdagsbrug, fordi man ellers godt kan ligne, at man er på vej til fest :).

De store paletter koster 385 kr og basics paletterne koster 210 kr, begge fra

Urban Deyay Naked palettehttp://www.magasin.dk.

 

 

 

Jeg synes farverne er lækre, jeg købte 2’eren fordi jeg synes farverne var til den mere kolde side, hvilket klæder mig bedst på grund af undertonen i min hud. Kvaliteten på øjenskyggerne er bedre end de fleste andre mærker, farvepigmenteringen er god, hvilket er noget af det vigtigste ved øjenskygger. Der er ikke noget værre end at stå med en flot øjenskygge, der ikke giver noget farve til låget! Grrr…

Der er 6 farver i paletten; gode farver til at lægge i globelinien, lys farve til låget og lidt mørkere til at lægge i det yderste v af øjet for at kreere noget dimension til øjet.

Indtil videre holder jeg mig til denne palette, fordi den er så brugbar både til hverdag og fest. Man kan supplere med farver fra resten af sit lager, hvis man synes man har behov for noget shimmer på øjenlåget.

Kh
Ditte

One thought on “Urban Decay Naked 2 Basics

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.