Fail: L’Oréal Mascara: Volume Million Féline

PSX_20160117_115758

Jeg skulle for nylig forny min mascara og har altid været glad for mascara fra L’Oréal. Jeg købte Volume Million Féline i håbet om, at den var lige så god som andre L’Oréal mascara jeg har haft.

English recap at the bottom

Børsten er “ergonomisk kurvet”; tynd på den ene side og tyk på den anden side. Det kan være udmærket, fordi den så kan lidt af hvert; med den tynde del kan man komme tæt på vippekanten, hvilket giver den dimension, som ser få flot ud. Jo mørkere man er ved PSX_20160117_115720vippekanten, jo mere dimension har øjet. Den tykke del kunne give volumen, tænkte jeg. Men, men, men… jeg blev virkelig skuffet! Ok, min fejl, jeg spurgte ikke i butikken, hvordan man særligt skal bruge netop denne mascara. Er der mon et særligt trick til, hvordan man får de der flotte volumiøse vipper, som jeg så mig selv med?

Mine vipper er klumpede sammen og er hverken volumiøse eller lange. Det er ellers nogle af de fordele man gerne vil have ud af ens mascara. Store flotte vipper, der alligvel ser naturlige ud; ikke vipper der er klumpet sammen så man har fire vipper der blafrer fra ens øjenlåg ligesom i 60’erne.

Ja, så jeg kan altså ikke anbefale denne mascara. Jeg kan heller ikke leve med den, jeg må ud at finde en ny af slagsen. Jeg er dog ikke færdig med L’Oréal, jeg vil blot finde en børste, der er tyk over det hele, det plejer at virke rigtig godt til mig.

Hvis du kunne lide dette indlæg, så husk at følge min blog nederst på siden. Det er den bedste måde at få makeup tip og tricks lige i din indbakke:). 

Hjerteligst

Ditte

English

PSX_20160117_115758I recently had to renew my mascara and since I’ve always been fond of mascaras from L’Oréal I bought Volume Million Féline.

The brush is “ergonomic curved”; thin on one side and thick on the other. I initially thought that the thin part can get close to the lashes, giving them dimension. The thick portion could give volume, I thought. But, but, but … I was really disappointed! Ok, my mistake, I didn’t ask in the store if there were a certain way to get those pretty, voluminous lashes, as I saw myself with?

After applying it, my lashes are clumped together and is neither voluminous or long. That’s some of the benefits you search for in a mascara. Well, I cannot recommend this mascara. I cannot even live with it, I have to go out to get a new one. However, I am not finished with L’Oreal, I’ll just find a mascara where the wand is thick, it usually works really well for me.

If you liked this post, remember to follow my blog at the bottom of the page. It is the best way to get makeup tips and tricks right in your inbox :).

Best

Ditte

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.