MakeupGeek fødselsdagsmakeup

PSX_20160130_232145I weekenden skulle jeg til familiefødselsdag og fik selvfølgelig lyst til at lægge en fin makeup. Makeup er for min form for meditation. Jeg forsvinder ind i en helt anden verden, hvor tankerne beskæftiges med kreative ideer og artisteri.

Jeg endte med dette look lørdag. Jeg har fået mine helt nye øjenskygger fra MakeupGeek, mit yndlingsmærke fra Beautybay.com. Særligt de skygger der hedder ‘foiled eyeshadows’ har jeg glædet mig til at prøve. De er helt cremede og virkeligt glansfulde – my cup of tea :).

Sådan opnåede jeg looket:

Kiehls Facial Cream som base for makeuppen. Bourjois Happy Lights som primer – en primer fuld af glans, L’Oréal True Match foundation i R2-C2, en blanding af M.A.C ProLongwear Concealer NW15 og NW20 som ja, concealer. Jeg kunne sikkert bruge en af dem, men jeg er high maintenance og vil have det perfekte match til min hud :). Der er ret meget rødlig/fersken pigment i NW20 ProLongwear’en, derfor er den særlig god til under mine øjne. Rimmel Stay Matte Powder til at fiksere concealeren og foundationen i T-Zonen.

Og nu til øjenskyggerne – the stars of the show, alle fra MakeupGeek:

PSX_20160131_110537

Øverst til højre: Beaches&Cream i globelinien, lidt ned på låget og næsten op til brynet. Det er transition-farven, som er tættest på min egen hudfarve. Resten af det påførte øjenskygge “blendes” sammen med denne farve for at undgå skarpe overgange i makeuppen. En lidt mørkere brun, Creme Brulée, som også påføres i globelinien, dog mere koncentreret, så den ikke bevæger sig lige så “langt” op og ned på låget. Derefter en lidt mørkere farve, Moondust, i det yderste V af øjet. Dette for at give endnu mere dimension til øjet. Og derefter min fine foiled shadow, øverst til venstre på billedet: In the Spotlight på selve låget. Lidt streg på det yderste af øjet, lidt af den mellembrune Creme Brulée under øjet og masser af mascara på vipperne.

For at se et flot Valentine’s Day look hvor der også er brugt Makeup Geek øjenskygger, klik her.

I ansigtet har jeg contour’et med en øjenskygge i mangel på godt contour pudder. JegPSX_20160131_101050 bruger farven Barcelona Beach, som er en gråbrun farve. Jeg stryger en kort streg lige under kindbenet og lidt ved kæben og blender ud efter alle kunstens regler. Derefter blush fra MakeupGeek i Heah over Heels og som en slags bronzer, brugte jeg blush’en Honeymoon på det øverste af kindbenene, på næsen, lidt i panden og på hagen, der hvor solen normalt ville ramme i ansigtet. Til slut en omgang highlighting for lidt mere glød. Jeg har svært ved at bruge traditionelle highlightere, fordi de er for mørke til min hudtone. Jeg bruger derfor en øjenskygge fra you guessed it – MakeupGeek i ShimmaShimma. Som afslutning på makeuppen bruger jeg en setting spray, M.A.C. Fix+, som teknisk vist ikke er en setting spray, men den er god til at få gløden fra highlighteren frem.

Kh

Ditte

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.