Asos.com skincare haul!!!

image

Jeg har forkælet mig selv med en skincare haul fra Asos.com. ‘Haul’ som i “jeg har købt alt det jeg havde lyst til og lidt mere’. Vi kender ellers bedst Asos.com som et sted, man kan købe tøj. Men jeg har efterhånden købt en del makeup hos dem, primært fordi de sælger et af mine yndlingsmærker, der hedder Bourjois. Desuden fører Asos.com også nogle gode billigere engelske makeup- og skincare mærker. Det er som om man får lidt mere for pengene og man undgår at det hele, ligesom i DK, kun er L’Oréal, Gosh, Maybelline osv. Der er mange andre inspirerende mærker at få ude omkring i verden. Thank god for the Internet!!

Min trætte, trætte vinterhud trængte til noget seriøs opmærksomhed, så jeg gik på Asos.com for at se, hvad de havde at tilbyde i skincare afdelingen . Åh, dejlige ting var der! Jeg har købt en lækker Cleansing Balm fra Elemis. Cleansing balms er særligt gode til sensitiv og tør hud, fordi man bruger en balm i stedet for en sæbe til at fjerne sin makeup. Jeg har købt fugtmaske og moisturizer fra Yes to Cucumber, som er uden parabener og alt muligt andet. Jeg har købt micellar vådservietter til at fjerne makeup, micellar er en smart måde til både at fjerne makeup, tone huden og desuden fugte den. En slags tre-i-en præparat.

Derudover købte jeg en Everything Balm fra mærket Trilogy. Jeg har haft så meget glæde af min Stella Face Balm fra Balance Me, men den er ved at være for gammel. Sådan en all-over balm er god til alt fra tørre læber til tør og irriteret hud.

Jeg har også taget en chance med en Glycolic Instant Fix Mask fra Nib+Fab som specialiserer sig i masker, serums osv. Det er på ‘anbefaling’ fra hende, der har makeup firmaet MakeupGeek, hun siger, at glycolsyre er godt som anti-rynkemiddel og det har jeg da behov for efterhånden :).

En ansigtsspray fra mærket Anatomicals blev det også til. Jeg er jeg virkelig blevet fan af ansigtssprays, fordi det er en let måde at fugte huden på i løbet af dagen.

Lidt makeup blev det selvfølgelig også til: en flydende highlighter fra Rimmel  og en lys bronzer fra Maybelline, som jeg håber matcher min hudtone.

Ellers har jeg bare haul’et cremer, milde vaskesæber og makeupfjerner fra mærket Simple og jeg glæder mig til at give min hud en ordentlig overhaling!

Kh

Ditte

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.