10 minute makeuplook

PSX_20160205_120942Har du 10 minutter? Så har jeg et makeuplook at lære dig, hvor du kan gå fra det ene billede til det andet på netop 10 minutter. Jeg tog tid og det passer 🙂

De fleste dage går jeg uden makeup, formentlig fordi jeg er på barsel. Men ude i det virkelige arbejdsliv kan jeg godt lide at have lidt makeup på. Men man har jo ikke ret meget tid om morgenen, med børn, madpakker osv., så det gælder for mig om at finde en rutine som kan gøres på 10 minutter. Hvad med 5 minutter, tænker du måske? Jo, når du har gjort det her tilstrækkelig mange gange kan du sikkert skære tid af. Det er jo også individuelt, hvor meget makeup man vil have på. Jeg vil lære dig en rutine, hvor man ser naturlig ud, men en lidt bedre version af sig selv. Ligesom mit indlæg om hverdagsmakeup gælder det om at få en ensartet hud, dække de mørke rander under øjnene og få et løft til øjnene.

Til dette look har jeg brugt disse ting:

PSX_20160205_115851

Fra start:

Estée Lauder Enlighten E.E Even Effect Skintone Corrector i ansigtet. Der påføres mest af produktet i centrum af ansigtet, da det ofte er der huden er mest uens og rødlig. Dette svarer til en BB eller CC cream, bare lidt mere potent. Jeg kan godt lide disse produkter, fordi der kun er let dækning, så huden stadig syner underneden. PSX_20160205_120622

Urban Decay Naked Skin Concealer påføres som følgende “kriger” – i panden, under øjnene på øjenlåget, en streg på næsen, rundt om munden og på hagen. Også gerne rundt om næsen, da man ofte bliver rød der i løbet af dagen. Det fik jeg ikke lige med på billedet. Concealeren blendes ud til den ønskede dækning af områderne.

Rimmel Stay Matte pudder på de steder, hvor der er påført concealer. Dette er for at fiksere concealeren, så den bliver længere tid på huden.

Urban Decay Brow Beater til at få farve og form på øjenbrynene.

Volume Million Lashes fra L’Oréal (i mangel af bedre). Jeg har en ny mascara på vej i posten, fordi jeg ikke er glad for denne. Den klumper og gør ikke noget godt for vipperne!

M.A.C blush i Melba, som er en peach-pink farve, der giver liv til ansigtet.

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector til at afslutte looket og give lidt gloss-effekt til læberne.

PSX_20160205_120440

Jeg synes, at makeuppen har en stor effekt på ansigtet, og det har været mit mit go-to look i lang tid efterhånden.

Kh

Ditte

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.