HQHair.com makeup haul!!!

PSX_20160206_112754

Så kom pakken endelig! Jeg har ventet og ventet, jeg har skrevet til firmaet og jeg har gjort ved, for jeg har lavet lidt mere makeup shopping (Because I’m worth it!). Denne gang på et nyt og uprøvet site, HQHair.com. Man skulle ikke tro, at de har så mange fede makeupmærker, når de hedder noget med hair, men my oh my, jeg var ved at gå ud af mit gode skind, da jeg så, hvad man kan købe. Bourjois, Caudalie, Maybelline, men ikke det Maybelline man kan få i Danmark, nej, de fede Fit Me concealers og foundations og Instant Anti-Age Eraser Eye, som jeg hører så meget godt om. Der er gået lidt foundation palooza i den, men jeg kan blive ved at købe dem. Jeg er altid på udkig efter at få min hud til at være lidt pænere, lidt mere glødende, lidt mere, lidt mere…. og så er jeg vil med BB og CC creams til hverdagsbrug, derfor købte jeg Bourjois 123 Perfect CC cream. Det specielle ved den er, at den indeholder 3 pigment colour corrector; orange, grøn og hvid, hver med deres egenskaber. Jeg er glad for den grønne corrector, fordi det dæmper det røde i min hud. Og så hedder den Luminous Complexion & Smooth Skin 24 hr Hydration SPF 15. What’s not to like!

Derudover kan man købe mærket EX1, som skulle lave fantastiske foundations, særligt til folk med varme undertoner i huden. Jeg måtte prøve en, selvom jeg er mere kold end varm – jeg måtte! Jeg kan kun sige til Matas og alle de andre butikker – se nu at udvid jeres sortiment, så I ikke kun har det kedelige! Vi vil have Bourjois tilbage i Matas!

Jeg kan ikke vente med at prøve DET HELE – kan man mærke, at jeg er excited? Du kender det – folk, der elsker makeup kender det i hvert fald :).

Kh

Ditte

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.