Soft Valentines Day makeup look

PSX_20160214_101524

Selvom jeg ikke er den store Valentines day fejrer, så er det jo rart med en undskyldning for at komme op med et nyt makeuplook :). Endnu engang har jeg brugt mine Makeup Geek øjenskygger, blush og highlighter. Jeg har nemlig fået en hel ny sending fra http://www.beautybay.com, som jo endelig forhandler mærket -jubiii!! Så slipper man for den dyre told fra USA og i øvrigt har Beautybay.com free shipping. Denne gang bestilte jeg flere kolde øjenskyggetoner, fordi jeg godt kan lide det look. Derfor fik jeg masser af fine lilla, lyserøde og grå farver, samt deres foiled skygger, som passer perfekt til det lille “pop” der gerne må være på øjenlåget.

 

Sådan gjorde jeg:

  • Lyseste lilla, Confection, i globelinien godt blendet ud i yderste øjenkrog og næsten op til brynet.
  • Mellemste lilla farve, Petal Pusher, lidt mere koncentreret i globilinien, stadig godt blendet ud i Confection, men på et mindre område, så de blender ind i hinanden.
  • Mørkeste lilla farve i yderste øjenkrog, Unexpected, for at give noget dimension til øjet, godt blendet ud i de andre farver.
  • På låget showets stjerne, foiled eyeshadow i Whimsical. Det er en lys lyserød farve med flot shimmer.
  • I inderste øjenkrog har jeg mikset de to hvide White Lies og Ice Queen. White Lies er en mat hvid farve og Ice Queen er en hvid, hvid shimmer øjenskygge. Jeg kan næsten ikke få dem hvide nok til min hudtone, men denne er perfekt! Jeg har også mikset de to oppe under brynet.
  • Da Beautybay endnu ikke forhandler Makeup Geeks contour puddere, har jeg brugt øjenskyggen Barcelona Beach. Den kommer lidt rødbrun op på billedet, men er en perfekt blanding af brun og grå til min hudtone. Den er dog stadig lidt for mørk til mig og jeg venter som en glad hund på at få fingrene i deres contour-puddere.
  • På kinderne har jeg brugt en fin lyserød blush, Head over Heels, også fra Makeup Geek og til at highlighte mine kindben, næseryg, næsetip, lige over overlæben og over øjenbrynene.

PSX_20160214_102337

 

Hvis du vil se et andet makeuplook hvor der er brugt Makeup Geek øjenskygger, klik her. Det er et look, der er lavet til en lørdag aftens familiefødselsdag 🙂

 

 

Happy Valentines Day

Ditte

 

2 thoughts on “Soft Valentines Day makeup look

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.