Everyday glam med high end produkter

image

I denne uge har jeg tilladt mig at købe nogle af de makeup produkter jeg ALTID har ønsket mig. Altså, jeg har i hvert fald ønsket mig dem i nogle år – no lie! Jeg elsker at se makeup videoer på YouTube  og der er der nogle produkter som det føles som om, at de ALLE SAMMEN bruger. Det er dyr makeup, tag ikke fejl af det, men det er også god kvalitet.  Nogle gange passer pris og kvalitet sammen, det kender vi fra andre aspekter af vores liv. Det er bare fedt og lækkert at give sig selv lov til at købe den der dyre ting, man har kigget på 20 gange.

Det har især været mærker som Hourglass, Becca, Morphe Brushes, Anastasia Beverly Hills, Cover FX, (flere) Makeup Geek øjenskygger og blushes og en særlig foundation fra Face Atelier, som kan gøre foundations lysere.

Jeg har taget hul på de første af produkterne. I dag har jeg været en lille kemiker og blandet en Sensual Skin Enhancer, en Cover FX hydration Neroli Face Oil og en shimmering Skin Perfector fra Becca Cosmetics. Det er luksus på huden og det ser fantastisk ud!

På øjnene er der brugt Urban Decay Naked 2 Basics farver, samt farver fra Makeup Geek. Jeg har brugt lyse, brune og grå toner i globelinien og Makeup Geek Ice Queen i den inderste krog.

Der er brugt sort kohl pencil fra Lancome i den inderste kant i øjet, samt på den øverste vippekant med en lille wing som afslutning for at løfte øjnene lidt.

Masser af L’Oréal False Lashes Mascara på vipperne. En ny blush fra Makeup Geek i Spellbound på kinderne.

Til sidst showets stjerne for at opnå den der everyday glam glow: Becca highlighter i Pearl på kindben, næseryg, overlæbe, under brynet og andre steder jeg synes der skulle have lidt glød.

God torsdag!

Ditte

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.