Follow me on Pinterest!

PinterestI made a real effort sprucing up my Pinterest account. I find myself loving all of the different inspirational pins/articles/tips and I wanted to gather the ones on my Pinterest that offer real tips and tricks and inspiration.

 

I have different boards to inspire you: 

Go follow @dittewchristian on Pinterest

  • My blog: dittesmakeupblog.wordpress.com: my blog posts
Dittesmakeupblog / Blog about makeup, beauty, life styler etc / by Ditte Christiansen
  • Blogging tips – e.g. how to grow your audience, how to plan out your content
Blogging tips / by Ditte Christiansen

  • Lifestyle tips – e.g. how to live an organic lifestyle, life with children, smart organization
Lifestyle tips / This board is about lifestyle - e.g.tips about how to live an organic lifestyle / by Ditte Christiansen

  • How to make money blogging – how to make an extra income
How to make money blogging / There are so many ways to earn an extra income - hop on and learn more! / by Ditte Christiansen

 

Author: Dittes makeup

Jeg har lagt makeup på mig selv og veninder i hele min ungdom. Jeg har mit eget touch og finder gerne mærker, som jeg skal lede længe for at finde. Jeg elsker at lege med makeup og se, hvordan det bare GØR noget ved ansigtet. Der er flere dage om ugen, hvor jeg ikke går med makeup - flest dage, hvor jeg er hjemme ;). Når jeg er ude kan jeg ikke lade være at lægge en fin makeup. Any excuse til at eksperimentere med et nyt look!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s