Rainbow coloured party look

Jeg har set et billede på Instagram, hvor en pige havde lavet et øjenmakeuplook, der lignede en regnbue. Jeg fik lyst til at lave noget lignende og da der var børnenes melodi grand prix, fik jeg mulighed for at lave et look, der var lidt ud over det sædvanlige. Jeg fik indviet mine nye Makeup Geek foiled eyeshadows. Det er cremede glimmerskygger, som ligger utrolig flot på øjet. Jeg bruger dem oftest på det bevægelige øjenlåg for at få et ‘pop’. Her brugte jeg fire af farverne.


Det er selvfølgelig et “party look” – ikke et look til hverdag. Men nogle gange er det virkelig sjovt bare at sætte sig i stolen og lade inspirationen flyde igennem penslerne. Jeg brugte:

I dette look arbejdede jeg udad på selve det bevægelige låg for at få den sjove regnbueeffekt.

Makeup Geek: “Whimsical” på det inderste af øjet, fordi farven er lys lyserød.

Makeup Geek: “In the Spotlight” med duochrome øjenskyggen “Mai Tai” ovenpå, fordi farven ikke var kraftig nok. Jeg ville have SHINE!!

Derefter en guld foiled øjenskygge fra Makeup Geek i “Magic Act”.

For at give lidt dimension til øjet, så det ikke blev for blegt lagde jeg en sølvgrå foiled øjenskygge “High Wire” fra Makeup Geek.

Jeg brugte en lys brun blandet med en lys lilla også fra Makeup Geek i globelinien. Det er godt at bruge nogle naturlige brune farver i globelinien for at nedtone de meget pastellede og bright’e farver. I det aller inderste af øjet samt under brynet brugte jeg en hvid shimmer øjenskygge for at få en highlighted effekt.

Nogle gange skal man bare lade makeuppen tale – og det vil jeg gøre her 🙂

Best

Ditte

Author: Dittes makeup

Jeg har lagt makeup på mig selv og veninder i hele min ungdom. Jeg har mit eget touch og finder gerne mærker, som jeg skal lede længe for at finde. Jeg elsker at lege med makeup og se, hvordan det bare GØR noget ved ansigtet. Der er flere dage om ugen, hvor jeg ikke går med makeup - flest dage, hvor jeg er hjemme ;). Når jeg er ude kan jeg ikke lade være at lægge en fin makeup. Any excuse til at eksperimentere med et nyt look!

2 thoughts

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s