Updated SPF ansigtscreme rutine til forår og sommer

Clinique SuperdefenseSidste år lavede jeg et blogindlæg der fortalte lidt fakta om at bruge ansigtscreme med SPF som solcreme. Indlægget har været vældig populært, nok fordi det er en sag, der ligger os alle meget på sinde. Læs det her. Vi ved godt, at det er vigtigt at skærme os for solens skadelige stråler, selvom vi måske kun er ude at cykle på arbejde, til skole, hente børn osv. Dette indlæg er en opdateret version af sidste års indlæg, fordi jeg nu fik testet det, som jeg skrev jeg ville gøre – nemlig bruge en “almindelig” ansigtscreme med SPF på hverdage.

Indlægget kan ikke bruges, hvis du påtænker en hel dag på stranden (synes jeg). En tur på stranden er en anden sag, hvor der hersker andre råd fra Sundhedsstyrelsen om Solhat, Skygge, Solcreme og Siesta. Da jeg stort set aldrig befinder mig en hel dag på stranden på grund af min ekstrem lyse hud, vil jeg i dette indlæg ikke gøre mig klog på produkter du skal bruge til en stranddag. Når jeg er på stranden (en sjælden gang imellem) ligner jeg et spøgelse, der sidder under en parasol med faktor 50 og alligevel bliver jeg solskoldet – yes! That’s where I’m at!

Med det i mente vil indlægget måske gøre endnu mere gavn, fordi I nu ved, hvor let til Clinique Superdefensesolskoldning jeg har.

Sidste år var godt nok et lidt specielt år for mig – jeg var ikke så meget udenfor, men når jeg kunne, så brugte jeg Cliniques Superdefense SPF Daily Defense Moisturizer. Der står godt nok på den, at den bruges efter deres 3-trins system (rens-toner-moisturizer), men jeg brugte den alene som ansigtscreme og det fungerede helt fint. Til det ofte kortere stykke tid jeg var udenfor i solen ½-1 time ad gangen fungerede den så fint – jeg var ikke i nærheden af at blive solbrændt hele sidste år. Denne creme er til very dry to dry combination, hvilket passer til mig, men kan se, at man også kan få en combination to oily skin, som sikkert er lidt mere let i det.

La Roche PosayRundt omkring på nettet; Youtube, blogs osv., står der utrolig meget godt om La Roche Posay Anthelios system. Nogle af cremerne indeholder en ekstrem høj SPF 50. Denne køber jeg nok også i år, så jeg har både Cliniques SPF 20 og La Roche Posays SPF 50. Så kan man veksle lidt imellem dem alt efter hvilken dag man har.

Køb Cliniques creme her og køb LA Roche Posay her.

God forår og god sommer!

Ditte

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.