Yes to Coconut Ultra Moisture Shampoo – ja til kokosolie!

YestococonutDer er ingen tvivl om, at kokosolie kan bruges til mange ting. Jeg har selv lavet et blogindlæg vedrørende fordelene ved kokosolie, som har været yderst populært, læs det her. Det virker som, at I allesammen har hørt om de mange gode fordele og gerne vil vide, hvordan man kan bruge olien til ansigtspleje, ansigtmasker osv. Jeg bruger den selv som en ekstra fugtgiver særligt i vintermånederne, enten som lidt fugt i løbet af dagen eller som en maske, hvor jeg smører et godt lag på og lader det sidde så længe jeg har tålmodighed til det. Jeg har også brugt det til min baby og hørte, at sundhedsplejersker anbefaler det, hvis man fx vil give sin baby massage.

Da jeg en dag sad og ville købe hudpleje på http://www.Asos.com faldt jeg over mærket Yes To. De har coconut body scrubforskellige serier, Yes to Blueberries, Yes to Pomegranate, Yes to Cucumber og Yes to Coconut. Jeg købte to forskellige Yes To Coconut produkter, deres krops- og ansigtswipes og Yes To Coconut Ultra Moisture Shampoo. Den indeholder udover kokos også arganolie, som også er rigtig godt for håret. Mærket er amerikansk og engelsk og der står på flasken, at der er 98 % naturlige ingredienser, samt at den er uden parabener og petroleum.

Firmaet bag Yes To hævder, at shampoo’en kan genoprette beskadiget hår og gøre håret blødt. Jeg synes, at shampoo’en er rigtig lækker at bruge. Man skal kunne lide duften af kokos for at bruge den, vil jeg sige, for den dufter af kokos. Men jeg synes ikke, at den bliver kvalmende som nogle kokosprodukter gør. Og så er det jo rart at bruge et produkt, som ikke skulle indeholde skadelige ingredienser.

kokosolierHele serien med bodylotion, body scrub, shampoo, balsam og håndcreme kunne jeg finde på http://www.feelunique.com eller tryk her og kom direkte til siden, hvor du kan se hele serien.

Jeg kan også opfordre til, at du kigger forbi min pinterest, hvor jeg har flere pins med fordele ved at bruge kokosolie og opskrifter og ideer til, hvordan du kan bruge kokosolie til hår- og hudpleje. Link findes i menuen.

Hilsen

Ditte

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.