Makeup-online.dk makeup haul!

PSX_20160417_202408Jeg handler en del på hjemmesiden http://www.makeup-online.dk. Det er en hjemmeside, som fører makeupmærker, som man ellers ikke kan købe i Danmark. Jeg kan fx nævne børste/pensel-mærkerne Real Techniques, Sigma, BH Cosmetics, Ecotools osv. Jeg kan ikke nævne det nok gange; det er simpelthen så vigtig at have nogle gode pensler/børster at påføre sin makeup med. Tiden er løbet fra den gode gamle lille svamp for enden af en plasticstang! Jeg undrer mig over, at de stadig bliver lavet, for de er ikke ret anvendelige. Jeg synes, at det er så rart, at man kan købe virkelig gode pensler hos makeup-online. Det er som om, at de mere etablerede makeupbutikker ikke helt har taget dem ind endnu.

Jeg har købt Sleek Makeup, jeg har købt mine Sigma pensler og nu fører de også lidt fra et af mine yndlingsmærker, Bourjois. I sidste uge tænkte jeg, at jeg gerne ville købe den nye highlighting palette fra Sleek, fordi den har fået så gode anmeldelser. Jeg klikkede lidt rundt på siden og fandt selvfølgelig også andre ting, som jeg bare MÅTTE have. Jeg har længe haft lyst til at købe nogle pensler fra Ecotools, fordi jeg så Teni Panosian fra Youtube bruge dem en del. Jeg er ret vild med hendes kanal. Hun er meget nede på jorden i hendes tutorials og så er hun virkelig smuk! Børsterne så virkelig lækre ud i i hendes videoer, så dem måtte jeg have :).

Mine køb:

EcoTools Airbrush Concealer
Ecotools airbrush concealer brush

Concealer børste: Jeg har længe villet have en blød, mindre concealer pensel. Jeg bruger den til at blende min flydende eller creme concealer ind under øjet og på øjenlåget. Når det er gjort rigtigt giver det en flot effekt, hvor den påførte concealer får det der airbrushed look.

 

 

 

EcoTools Large Powder
Ecotools large powder brush

Ecotools Powder Brush – den store nederst til venstre. Den er bred på den ende side og også lidt tilspidset, lidt ligesom en fane børste. Dette gør børsten god til både at dække store områder i ansigtet med også til at kunne bruge den til lidt blød kontur af ansigtet samt til at komme ind i mindre dele, fx ved næsen.

 

 

 

EcoTools Blending and bronzing Brush
Ecotools blending and bronzing brush

Bronze og Blending Brush – en duo fiber børste, der både har korte, tætte hår og lange hår til at give en god nærmest airbrush effekt. Den har jeg brugt til at blende min foundation ind med og det giver et virkelig flot og naturligt resultat!

 

 

 

 

Så købte jeg selvfølgelig Sleek MakeUP Highlighting Palette, som jeg allerede har brugt en img_20160414_165447.jpghel del. Den er simpelthen så flot på huden – som flydende guld! Jeg elsker den. Jeg har lavet et helt review på den. læs det her.

Derudover købte jeg en finish powder fra Bourjois. Jeg ved ikke helt med den. Bourjois er jo et fransk mærke og måske er det lidt mere almindeligt, at makeup dufter kraftigt i Frankrig. Jeg synes desværre at duften er så kraftig, at jeg kan dufte den i lang tid efter påføring. Det er bare så ærgerligt, fordi jeg elsker resten af serien hos dem: Læbestifter, foundation (særligt!), øjenkygger osv.

Jeg var desuden så heldig, at jeg fik en ordentlig gave med i købet. Jeg fik en lækker neglelak fra Tanya Burr. Den er lyseblå/turkis – lige sådan en jeg havde tænkt at købe til forårssæsonen, hvor den farve næsten ikke er til at komme udenom :). Så var der en lækker kohl pencil fra Sigma, hvilket er et virkelig godt mærke. En læbestift og en slags læbepensel fra Bourjois, som jeg ikke har fået testet endnu. Men lækkert er det da med en gave!

Indlægget er ikke sponsoreret, jeg elsker bare at skrive om makeup 🙂

Bedste hilsner

Ditte

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.