Asos.com summer dress wishlist.

I’ve been scouring around ASOS.COM for the sale season. I actually have a clothing haul coming up on the blog, but firstly, my dress wishlist. Summer is the season for dresses and I’m seeing so many dresses that I would love to own 🙂

Top left is a subtle lace dress in a cool grey colour. Bottom left is a flowy black dress, perfect for a curvy body with the bell sleeves evening out the figure. Right side is a lovely, structured white dress which has a nice length, covers the arms and shows a little bit of leg.

Left side, floral gown that goes in at the waist and a little floral sleeve that covers the arms.

Middle, structured yet effortless white dress for lovely summer evenings.

Right side, structured dress on the formal side. I love stripes!

Best

Ditte

Author: Dittes makeup

Jeg har lagt makeup på mig selv og veninder i hele min ungdom. Jeg har mit eget touch og finder gerne mærker, som jeg skal lede længe for at finde. Jeg elsker at lege med makeup og se, hvordan det bare GØR noget ved ansigtet. Der er flere dage om ugen, hvor jeg ikke går med makeup - flest dage, hvor jeg er hjemme ;). Når jeg er ude kan jeg ikke lade være at lægge en fin makeup. Any excuse til at eksperimentere med et nyt look!

7 thoughts

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s