My go-to makeup for autumn.


I love the change in the weather. It means that we can get away with wearing more makeup and that it actually stays put.
With my porcelain/fair skin, summer doesn’t really do anything for me. My skin might get just a tone deeper, but wearing bronzer and golden makeup doesn’t suit me.

In the autumn I whip out the glowy foundations, the pastel light pink blushes, the icy highlighters, the grey-Brown eyeshadows and I feel right in my element! 

Author: Dittes makeup

Jeg har lagt makeup på mig selv og veninder i hele min ungdom. Jeg har mit eget touch og finder gerne mærker, som jeg skal lede længe for at finde. Jeg elsker at lege med makeup og se, hvordan det bare GØR noget ved ansigtet. Der er flere dage om ugen, hvor jeg ikke går med makeup - flest dage, hvor jeg er hjemme ;). Når jeg er ude kan jeg ikke lade være at lægge en fin makeup. Any excuse til at eksperimentere med et nyt look!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s