About

På denne blog skriver jeg primært om makeup, men også om andre ting, der interesserer mig, såsom skønhed, livsstil og indretning.

Jeg er ikke formelt uddannet indenfor makeup, men jeg har altid haft en interesse for makeup. Jeg har lagt makeup på mange veninder, kolleger osv igennem tiden og jeg elsker at give kvinder følelsen af WOW, sådan kan jeg også se ud!

Jeg er derudover også forbruger af makeup og jeg vil gerne formidle mit syn på makeup og produkter, så jeg kan være med at give den viden videre, som jeg selv har opbygget.

Jeg skriver både om produkter i den billige og den dyre ende – og også produkter som måske ikke kan købes i Danmark, men så kan købes på nettet :). Det er min erfaring, at nogle af de mærker, som virkelig er kvalitet og er udviklet af makeupartister, ikke føres i Danmark, hvilket er virkelig ærgerligt! Mit ønske er, at nogle af disse mærker finder vej til de danske hylder, så vi kvinder kan få et endnu bedre udbud end vi har i dag.

Enjoy!

Hilsen

Ditte

English recap:

In this blog, I write about the things that interest me; including makeup, beauty, lifestyle and interior design.

I love makeup and what it does for the face; I’ve put makeup on girlfriends and myself up through my youth, for parties, weddings and the like. Through the time I have been talking to a lot of women about the challenges of makeup; how to apply it, what to do and what not to do. In this blog I will write tips and tricks gathered through my life with makeup in the hope of it beeing helpful to you!

I also have a great interest in interior design and I want to share my love for this interest.

Enjoy!

Greetings

Ditte

One thought on “About

  1. Hejsasa. Troede egentlig at jeg var på, men nu har jeg tastet mig selv ind 🙂 Skal selv til at lave hjemmeside i WordPress, så jeg skal lige have lidt inspiration…… 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.